Östafarma Medikal

Kalite Politikamız

 Dünya Sağlık Örgütü’nün önderliğinde oluşturulan ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nca desteklenen Güncel İyi Üretim Uygulamaları (c-GMP) kurallarına uygun, modern teknoloji kullanılarak, ISO 9001/13485 kapsamında uyulması gereken mevzuatları güncel olarak takip ederek, konusunda uzman çalışanlar tarafından insan sağlığına hizmet etme amacını taşımaktayız.

• Hasta kullanımı açısından kolaylık sağlamayı kalite anlayışımızı kurum kültürümüzün bir parçası olarak görmekte, sürekli gelişimi ve ürün gamını artırmayı ilke olarak görmekteyiz.

• Hedeflerimize ulaşmak için eğitilmiş personel ile kalite yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek temel felsefemizdir.

• Ürünün hazırlanması aşamalarında ham madde girişinden son tüketiciye ulaştırılması sürecinde etkin bir kalite sistemi uygulamakta ve sistem takibi ile insan odaklı üretim vizyonu benimseyerek müşteri memnuniyetini sağlamak firmamızın öncelikleri arasında yer almaktadır.

• Firma içi düzende tüm departmanların aynı hedef doğrultusunda belirlenen kalite ilkeleri çerçevesinde hareketini ve kontrolünü sağlamak çalışanlarımızın temel sorumluluğudur.

Kalite Politikamız İletişim
Östafarma Medikal

Hakkımızda

ÖSTAFARMA, uluslararası ticarette ilaç, estetik, tıbbi cihazlar ve sağlık alanında çeşitli ürün ve hizmetler sunan bir şirkettir.

Portföyümüz sürekli olarak yeni ürünlerle genişlemekte ve müşteri memnuniyetini ve güvenini sağlamak için hizmetler sunmaktayız.

Yerel ve yabancı şirketlerle ve uzmanlarla güçlü iş birliklerimiz sayesinde, yeni ve yenilikçi ürünler bulma, yeni pazarlar geliştirme, stratejik iş planları oluşturma gibi konularda en iyi çözümleri sunabiliyoruz.

Hızla değişen endüstriden öne çıkmak için pazarları analiz etmeye ve en kaliteli ürünleri ve hizmetleri uygun fiyatlarla tedarik etmek için en son trendleri takip etmeye devam ediyoruz.

Uzun yıllara dayanan bilgi, deneyim ve küresel ağımıza dayanarak, sizinle karşılıklı fayda sağlayan uzun vadeli ortaklıklar kurmayı hedefliyoruz.

Östafarma Medikal, uzun süreli Uluslararası tecrübe ve Ar-Ge çalışmaları sonucunda Ali İhsan ŞİMŞEK ve Tunç YILDIZLI tarafından kurulmuştur.

Şirket Profili

Bizi Takip Edin: whatsapp instagram facebook youtube
OstaFarma Medikal
OstaFarma Medikal
Östafarma Medikal

Distribütörlük Ve Distribütör Başvurusu

Östafarma Medikal vizyoner yapısıyla müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için teknolojiyi yakından takip eder.

Türkiye genelinde bayilerimiz distribütörlüğünü yaptığımız ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Seçkin Distribütörlerimizden biri olmak için başvuruda bulunabilirsiniz.


Distribütör Başvuru Formu İletişim
Östafarma Medikal

Sağlık Bakanlığı Onaylı Ürünler Üretiyoruz!

Eşssiz bir ürün ve kullanıcı deneyimini uzmanlarımız tarafından Ar-Ge projeleri tamamlanmış ürünler...

  • Sağlık bakanlığı Tıbbi Cihaz ÜTS Kayıtlı
  • Class III,KFDA,Medical Device,Enjektabl Sertifikalı
  • Avrupa Sağlık Örgütü Tarafından Onaylı
İletişim

1835+

Dünya Çapındaki Ortaklar

Her Zaman En İyi Sonuçları Almanızı Sağlayacak Ürünleri
Araştırıyor, Geliştiriyor ve Üretiyoruz!

Östafarma Medikal

Ürün Kategorilerimiz

Östafarma Medikal

Östafarma Workshoplar

Östafarma Medikal olarak Ülkemizin farklı şehirlerinde düzenlemiş olduğumuz Kadavra Diseksiyonu Eğitimi, Komplikasyon Dolgu & İp Uygulamaları Eğitimi, Dermal Dolgu ve Dolgu Uygulamaları Eğitimlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

  • Uzman ve Yetkin Hekimler Tarafından Eğitim İmkanı
  • Katılım ve Eğitim Sertifikası
  • Sağlık Bakanlığı Onaylı Ürün Eğitimleri
Workshoplar Akademi

682+

Eğitimlerimize Katılan
Hekimlerimiz
Östafarma Medikal

Ürünlerimiz

Tüm Ürünlerimiz

Hemen Bize Ulaşın...

Tüm soru, görüş ve şikayetleriniz için bize ulaşın...

Bize Yazın... info@ostafarma.com
İletişim Bilgilerimiz

20K

Mutlu
Müşteri

6+

Yıllık
Tecrübe

30+

Profesyonel
Ekip
Östafarma Medikal

Ekibimiz